Καλώς ήρθατε στα 13ο & 21ο Δημοτικά Σχολεία Κερατσινίου

Εγγραφές μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο

Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές στην Πρώτη (Α΄) τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2015-2016πραγματοποιούνται από2-06-2015 έως 19-06-2015 καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες από: 12.30 έως 14.00

Δεκτά γίνονται τα παιδιά που γεννήθηκαναπό 1-01-2009 έως 31-12-2009

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή

  

 1. 1.Αίτηση εγγραφής (δίνεται από το Σχολείο)
 2. 2.Πιστοποιητικό Γέννησης Δήμου ή Κοινότητας(Μπορεί να αναζητηθεί αυτεπάγγελτα. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι ληξιαρχική πράξη γέννησης ούτε Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης).
 3. 3.Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού.  Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
 4. 4.ΑΔΥΜ:  Το Α.Δ.Υ.Μ. (Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή) κατατίθεται στην οικεία σχολική μονάδα το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου ως δικαιολογητικό εγγραφής του μαθητή/τριας Α΄ τάξη του Δημοτικού και συμπληρώνεται από παιδίατρο ή γενικό γιατρό ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγο. Το Α.Δ.Υ.Μ. πρέπει να κατατεθεί το αργότερο έως τέλος Σεπτεμβρίου.
 5. 5.Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας (απόδειξη ΔΕΗ, κτλ).
 6. 6.Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου (Όπου δεν είναι δυνατή η προσκόμιση βεβαίωσης παρακολούθησης νηπιαγωγείου οι γονείς των νηπίων υποβάλλουν σχετική αίτηση προς το Δντή Εκπαίδευσης στην οποία αναφέρονται οι λόγοι μη φοίτησης. Ο δντης εκπαίδευσης αφού εξετάσει την εν λόγω αίτηση εγκρίνει την εγγραφή του μαθητή. Αν ο Δντής εκπαίδευσης δεν κάνει δεκτή την αίτηση των γονέων, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις της περίπτωσης 26, της παρ. 4 του άρθρου 94 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ87Α)

Επιπλέον καλό είναι οι γονείς να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά αν υπάρχει κάποιος από τους λόγους που αναφέρονται : Αν οι γονείς είναι διαζευγμένοι, δικαστική απόφαση επιμέλειας.Εάν το παιδί πάσχει από χρόνια ασθένεια, σχετική ιατρική γνωμάτευση. Εάν το παιδί έχει διαγνωσμένη μαθησιακή δυσκολία, διάγνωση από ΚΕ.Δ.Δ.Υ.

 • Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
 • Κατηγορία Τα νέα μας
 • Διαβάστηκε 431 φορές
επιστροφή στην κορυφή